Geld verdienen met reclame op je auto.

Cashcar

Cashcar is een reclamebedrijf dat elke Nederlander de mogelijkheid geeft om tot 200 euro per maand bij te verdienen door te rijden met een reclameboodschap van één van zijn adverteerders. Bij Cashcar hoef je nóóit geld te betalen, alléén maar geld te ontvangen. Ook bepaal je zelf welk deel van je auto wel, en welk deel niet bestickerd mag worden.

Hoe werkt het?

Het concept is simpel. Cashcar geeft adverteerders die normaal gesproken adverteren in de krant, bushokjes, op internet, billboards etc. de mogelijkheid om op een relatief nieuwe, innovatieve manier reclame te maken, namelijk . . . op jouw auto! Als vergoeding voor de sticker die (tijdelijk) op je auto wordt geplakt, betaalt Cashcar je tot wel € 200,00 per maand! Cashcar zorgt ervoor dat je sticker op je auto geplakt wordt, en zorgt er ook voor dat deze weer verwijderd wordt.

Hoeveel kan ik verdienen?

Je geeft zelf aan welk deel bestickerd mag worden. De hoogste vergoeding is € 200,00 per maand! Dit is het bedrag dat je dan ook daadwerkelijk op je rekening krijgt uitbetaald.

lees meer

cashcar de echte geldmotor